AO.nl

Fijne winkel om te bestellen. Alles wordt netjes afgehandeld. Ik heb een nieuwe vaatwasser besteld, omdat de oude het nu echt had begeven.
Onder de klantenservice kopje heb ik nog een puntje aangehaald waar ik niet echt blij mee was.

Verzending was prima. Aardige lui. Netjes gecontroleerd op transport schade. Foto's gemaakt e.d. Hebben de vaatwasser neergezet waar ik had verteld.

Enige waar ik niet blij mee was, was dat ik een paar dagen van te voren werd gebeld door een meneer die als eerste een paar dingen wilde nalopen. Geen enkel probleem. Daarna wordt er een compleet l*lverhaal opgehangen over hoe de garanties binnen de EU waren veranderd. En dat Bosch (merk vaatwasser) door deze nieuwe garantie niet precies kon zeggen hoelang de vaatwasser mee zou gaan. Omdat deze volgens nieuwe richtlijnen gebouwd moest worden. Uiteindelijk kwam de aap uit de spreekwoordelijke mouw. Of ik nog een service abonnement wilde afsluiten voor €4,nogwat per maand.

NEE! Anders had ik dat wel gedaan!
Dit soort Colportage praktijken ben ik niet van gediend AO. En met mij vele andere gok ik zo. Uiteindelijk heb zeker 7 minuten naar dit idiote verhaal geluisterd. Schaam jullie.

Beste debom,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je klantervaring hier zo uitgebreid te beschrijven.

We zijn blij om te lezen dat je de website en de levering door onze chauffeurs zo goed hebt ervaren. We maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk!

Je ervaring over AO Zorgvrij is een stuk minder prettig geweest als ik dat zo lees, hier balen we enorm van.

We proberen juist in alle oprechtheid en goede bedoelingen onze klanten vrijblijvend te informeren over deze service (vergelijkbaar met een all risk verzekering bij een auto, de 1 kiest bewust voor een minimale dekking terwijl de ander een uitgebreide(re) dekking prettig vindt).

Dit doen we vanuit een service oogpunt en we hebben blijkbaar in het gesprek met jou de plank gigantisch mis geslagen als je dit hebt ervaren als een leugen en iets waar je je tegen zou moeten verweren.

We zouden dan ook erg graag met je in contact komen. We nemen je feedback meer dan serieus en zouden hier dan ook graag de juiste opvolging aan willen geven.

Zou je contact met ons willen opnemen via mail (klantenservice@ao.nl) of ons bellen (030-8080700 doordeweeks bereikbaar tot 20.00 en in het weekend tot 17.00).

Via deze review zien we namelijk helaas geen verdere contact gegevens, anders hadden je uiteraard graag zelf even gecontacteerd.

We horen graag van je mits je dit wenst. We wensen je in ieder geval heel veel plezier met de nieuwe aanwinst.

Yasa van AO

Scorekaart voor AO.nl