HelloTV

Echter nu 3 weken verder nog steeds geen tv ontvangen!!!
Dagelijkse chat en krijg steeds te horen voor woensdag 28 november heeft u hem,Vervolgens op 28 november chat nee voor 30 november weekend heeft u hem,Vervolgens maandag 3 december chat nee 5 december is hij er,Vervolgens 5 december chat,nee voor aanstaande weekend heeft u hem.net chat en wat denk je nee gaat niet voor het weekend worden kan ik niet met zekerheid zeggen.

Al vanaf begin gevraagd is hij op voorraad, ja hij is op voorraad.

Is eerste keer dat ik hier bestel jammer dat het nu al 3 weken duurt, en denk dat er nog weken bij zullen komen

Goedemiddag heer Beenen,

Naar aanleiding van uw review hebben wij afgelopen week telefonisch contact met u gehad om een eventuele andere oplossing te bespreken, na overleg hebben we toen besloten dat u even zou wachten op de levering.

Inmiddels kunnen wij u mooi nieuws brengen, de TV is zoals er besproken hadden vandaag voor u verzonden en mag u morgen in huis verwachten.

Wij willen u nogmaals bedanken voor uw geduld en onze excuses aanbieden voor de ontstane vertraging.

Wij wensen u veel plezier met uw Panasonic TV!

Tim
PlatteTV