FOKA Superstore

Via email een persoonlijk aanbod gevraagd voor een tv. Deze was erg scherp en kon snel geleverd worden. Prima en snelle communicatie

TV was goed verpakt en werd netjes en snel geleverd.

Helaas leek het er op dat de TV een grote kras over het scherm had. Dit ondanks het samen voorzichtig uitpakken en niet eens in de buurt van het midden van het scherm gekomen te zijn.
In eerste instantie goed te woord gestaan, maar daarna werd de communicatie slechter. Na het sturen van foto's van de doos was het lang wachten op antwoord.

Via telefoon hebben wij alsnog contact gehad en toen bleek er toch nog een erg onzichtbare screen protector op te zitten. Deze hadden wij niet gezien, en zelfs na het noemen was deze nog lastig te spotten. Gelukkig zat de kras hierin.

Een dag later kwam een mail met de strekking "het was geen vervoersprobleem, dus eigen schade. Claim het maar op je inboedelverzekering".
Ook al bleek het geen echt probleem te zijn, is deze reactie voor ons belachelijk, aangezien wij zeker weten deze kras niet gemaakt te hebben.

Scorekaart voor FOKA Superstore