HelloTV

Voorraadindicatie slaat nergens op. Versterker die op voorraad zou moeten (zowel verzendvoorraad als bij alle fysieke winkels direct leverbaar). Na de bestelling nog steeds op voorraad overal. Dag erop levertijdsindicatie op oranje (1-3 dagen) overal.

Na de bestelling nog wel een aanbod gekregen voor een ander model dat duurder is en op alle vlakken minder is. Krijg het gevoel dat ze wat goedkope lokkertjes op de website zetten en vervolgens je een duurder product aan proberen te smeren.

Contact opgenomen hoe het ermee staat. Antwoord dat er nu geen voorraad is en dat het nog weken gaat duren voor er weer wat binnen komt. Op mijn vraag waarom de levertijd dan op 1-3 dagen staat krijg ik simpelweg geen antwoord. Tot op de dag van vandaag is de levertijd niet aangepast (iedere dag gecheckt). Uiteindelijk maar geannuleerd.

@reactie plattetv: En wederom geen woord over levertijden die nergens op slaan...

Goedemorgen,

Ontzettend vervelend om te moeten horen dat wij u niet aan uw bestelling konden helpen, nogmaals onze excuses hiervoor!

Door het enorme succes van Black Friday zijn sommige modellen helaas veel sneller uitverkocht geraakt dan verwacht en hebben wij getracht een vergelijkbaar model aan u te adviseren. Jammer dat onze aanbieding niet naar uw wensen was.

Wij hopen dat u de gewenste versterker elders heeft kunnen vinden en laten u graag een volgende keer zien dat wij beter kunnen!

Tim
PlatteTV.nl