50five

Had bij dit bedrijf een sonos beam besteld op 4-10-2018 met betaling achteraf via klarna.
Dit is een service die zij zelf aanbieden en door een hoop webshops wordt gebruikt.
D Sonos beam na 6 dagen geretourneerd volgens de procedure van 50five waar ik trouwens ook 3 keer voor moest bellen omdathet retourlabel maar niet verzonden werd.
Via dpd trackng in de gaten gehouden of deze ook was aangekomen en dit was ook zo.
Op 10-10-2018 is het pakket bij hen retour gekomen, nu kreeg ik echter op 23-10-2018 een mail van klarna en een brief met het verzoek de openstaande rekening te betalen.
Direct contact opgenomen met 50five en, nadat de medewerkstereerst de bestelling niet kon vinden, de belofte gehad dat zij dit uit gingen zoeken en ik mij nergens druk om hoefde te maken.
Zij zouden mij die dag nog hierover berichten.
Na 2 dagen maar weer gebeld en kreeg toen het mooie verhaal dat ik zelf de betalingsverplichting dien af te melden bij klarna! Ik gaf aan dat dit niet zo werkt met daarbij verwijzend naar andere webshops en een eerdere bestelling bij hen zelf?????
Contact opgenomen met klarna en zij bevestigden mijn ervaringen en hebben de betalingsverplichting tijdelijk stopgezet zodat zij een onderzoek kunnen starten.
GA DUS NOOIT MET 50FIVE IN ZEE!!

Verzending van bestelling was prima!

Hoop loze beloftes en niet op de hoogte van hun eigen procedures!

Scorekaart voor 50five