AlgemeenAl vanaf bijna dag nul klant geweest en altijd goede service gehad....(daarom 3 sterren)...maar mogelijk dat arrogantie van het groter worden toeslaat. Mij is men voorlopig kwijt als klant daar ik niet tevreden was over een slecht werkend HDD behuizing, deze terug gebracht om een zelfs duurdere te kopen en men toch moeilijk deed om iets van 12euro terug te nemen. Voor €12 een trouwe klant kwijt die nog geen twee dagen ervoor informeerde naar een laptop...die heb ik dus mooi ergens anders gehaald ! Twee stuks voor mijn zoons. Bijna 1000,- heeft men gemis door stom klantonvriendelijk gedrag. En ook de nieuwe HDD behuizing aangeschaft, NIET bij CDROMLAND !
KlantenserviceSlechte service na ontvreden over betrouwbaarheid en kwaliteit van een externe HDD behuizing van 12,-. Ik heb wel een UUR staan wachten terwijl men "even" naar achter ging (om te testen). Ikzelf ben 1,5 dag bezig geweest en daarbij tot 3x toe mijn data op de HDD kwijt geraakt door corruptie van data. Dezelfde HDD in een ander behuizing en dezelfde installaties op de HDD gaf totaal geen probleem. Dus ik had geen vertrouwen in de goedkope unit en wilde retourneren en een ander aanschaffen, iets duurder en wel betrouwbaar. Daar had men blijkbaar geen zin in. Ieder geval de betreffende medewerker (die volgens mijn gewoon op commando dit zo heeft moeten behandelen).