HelloTV

Ik ben zeer teleurgesteld in de service van Platte TV.nl en heb spijt dat ik mijn TV via hen besteld heb. Afgelopen maandag via hen een Samsung Frame TV gekocht. Vandaag, vrijdag is de TV nog steeds niet geleverd. Van de week heb ik hen meerdere keren gebeld, maar ze nemen nooit op. Via de chat functie heb ik uiteindelijk wel iemand van de klantenservice "gesproken". Ze konden me niet zeggen wanneer mijn TV geleverd wordt. Wat slecht!. Ik heb aangegeven dat as maandag de cashback actie die op de TV zat verkoopt, dus dat ik de TV toch echt wel voor de tijd geleverd moet hebben. Anders kan ik er geen aanspraak meer op maken. De klantenservice zegt alleen "het komt wel goed", dat ik dit weekend toch echt mijn TV geleverd zou krijgen. Nu, vrijdagavond, heb ik nog steeds geen bericht gehad dat mijn TV dit weekend geleverd gaat worden. Dit zal dus ook niet gaan gebeuren. Nogmaals, doe geen belofte die je niet waar kunt maken. Doit was de eerste en gelijk de laatste keer dat ik iets via PlatteTV.nl heb besteld. De volgende keer gewoon weer via Coolblue. Scheelt een hoop frustratie!

Scorekaart voor HelloTV