AlgemeenSlechte ervaring met de levering, Tv zou gisteren geleverd worden, dag vrij genomen en helemaal niets. Snap dat het druk kan zijn maar dan bel je de klant met excuus voor latere levering. Ik heb zelf 3 maal gebeld en krijg dan te horen dat ze niet weten waar de Tv is, heel vreemd allemaal. andere pakketjes die ik heb besteld werden allemaal op tijd geleverd. Ik vind dit een slechte zaak en moet nu maar afwachten wanneer de TV geleverd word, hij is tenslotte al betaald. Als je in de winkel komt voor een tv te kopen zijn ze wel vlug.
VerzendingSlechte ervaring met de levering, Tv zou gisteren geleverd worden, dag vrij genomen en helemaal niets. Snap dat het druk kan zijn maar dan bel je de klant met excuus voor latere levering. Ik heb zelf 3 maal gebeld en krijg dan te horen dat ze niet weten waar de Tv is, heel vreemd allemaal. andere pakketjes die ik heb besteld werden allemaal op tijd geleverd. Ik vind dit een slechte zaak en moet nu maar afwachten wanneer de TV geleverd word, hij is tenslotte al betaald. Als je in de winkel komt voor een tv te kopen zijn ze wel vlug.
KlantenserviceSlechte ervaring met de levering, Tv zou gisteren geleverd worden, dag vrij genomen en helemaal niets. Snap dat het druk kan zijn maar dan bel je de klant met excuus voor latere levering. Ik heb zelf 3 maal gebeld en krijg dan te horen dat ze niet weten waar de Tv is, heel vreemd allemaal. andere pakketjes die ik heb besteld werden allemaal op tijd geleverd. Ik vind dit een slechte zaak en moet nu maar afwachten wanneer de TV geleverd word, hij is tenslotte al betaald. Als je in de winkel komt voor een tv te kopen zijn ze wel vlug.