AlgemeenProducten zijn bijna altijd goedkoper op Amazon. Beschikbaarheid van producten is goed. Keuze uit meerdere verkopers. Jammer dat nog een groot deel van de website nog niet vertaald is naar het Nederlands. Altijd een duidelijke beschrijving van de producten.
De website is functioneel zeer goed.
Ze doen vaak promoties met heel aantrekkelijke aantrekkelijke aanbiedingen.
Filters op Amazon zijn wel niet heel goed en soms kan het gebeuren dat een titel van een product verkeerd is, of gewoon verkeerd is vertaald. Zoekfunctie is ook niet altijd heel goed, net zoals het zoeken van een categorie die bij je product past. Zoeken op de Engelse benaming is de beste methode.
Ik bestelde hier een product voor mijn Senseo-apparaat. Maar blijkbaar was het onderdeel niet compatibel met mijn product, nochtans stond dit wel in de titel.
Verzending is altijd dik in orde. Alles zit goed verpakt en leveringen zijn altijd binnen het vooropgestelde tijdsframe. Verzendstatus op Amazon is altijd heel goed te volgen.
Wel jammer dat verzending tot € 29 niet gratis is, en dat levering tegen volgende dag niet beschikbaar is voor België. Levering besteld op 23/11 werd gepland voor levering op 30/11, maar het werd vroeger: 28/11
Levertijd is dus niet bepaald kort.
Zoals eerder vermeld een verkeerd product ontvangen door reden waar ik niet kon aandoen. Eenvoudig voor retour aangemeld via de overzichtelijke website.
Er werd mij verteld dat ik mijn product mag houden en dat het product mij wordt terugbetaald. Supergoede service!
Ook bij eerdere bestellingen altijd al goede ervaringen gehad met de klantenservice.