HP Store

Flinke order (ca. 4k) gedaan via de webshop van HP.

Gebeld om te overleggen. Alles was op voorraad, en dus is daar toen een offerte voor gemaakt en deze is besteld en betaald.

Dit was op vrijdag, dus ik verwachtte dat ik maandag eenmail zou krijgen dat de boel verzonden zou worden. Dit liet maar op zich wachten en dus maar weer eens inloggen op de website om te kijken hoe het met de bestelling was.

Bleek dat de boel NIET op voorraad was.

Hierop contact opgenomen en de medewerker heeft het e.e.a. gecheckt. Nee, inderdaad niet op voorraad, dus andere bestelling.

Deze moest ook gewoon betaald worden en de eerdere bestelling zou worden geannuleerd en gecrediteerd. Vervelend dat ik niet bij kon betalen, maar goed, Gerenommeerd bedrijf, dus dat zal wel goed komen.

Nieuwe bestelling is uiteraard ook direct betaald (4,3k) en nu maar wachten op de verzendbevestiging....

Krijg ik vanochtend een telefoontje dat de 1e order toch al verzonden is!
Niets te zien op de website, geen mail gehad, niet van HP en niet van DHL.
Ik kan dit niet begrijpen....

We hebben het over HP! De kleinste webshops hebben dit blijkbaar nog beter geregeld dan deze global player! Ongelofelijk.

Ik ben nu nog steeds aan het wachten op:
- tracking nr (blijkt niet te achterhalen)
- Is bestelling 2 geannuleerd en wanneer wordt daarvan het geld teruggestort

Hopelijk wordt er iets gedaan met de verschillende reviews hier, want dit lijkt nergens op.

Ja, aan de telefoon prima contact met de verkoper hoor en die lijkt ook wel behulpzaam te willen zijn, maar heb het gevoel dat die ook niet zoveel kunnen.

Oh ja, een vraag of je teruggebeld kunt worden door iemand van de 2e lijn wordt ook niets mee gedaan.

Kortom, dit loopt nog en ik hoop op een goede afloop, maar de afhandeling van normale sales via de HP webshop verloopt uitermate stroef.
Dat is op zich niet het ergste...het niet goed oplossen en informeren is abominabel en ondermaats voor een dergelijk bedrijf.

Uiteraard loopt dit gebeuren nog en mocht er toch nog adequaat gereageerd worden, en/of naar behoren opgelost, dan zal ik dat hier melden.

Wordt vervolgd!

Geen terugkoppeling what so ever.

Waar je dure zending is? Geen idee, en ook niet achter te komen....

Edit (verzending): Er is het e.e.a. binnen, echter op de website (mijn account) is de status nog niet zoals het moet zijn. Heel apart...

Tja, zoals gezegd, de klantenservice heb ik (nog) geen ervaring mee.
Tot nu toe alleen met de verkoper gesproken en die wil wel, maar kan niet denk ik.

Edit:
Hieronder wordt gevraagd om een ordernummer, echter heb ik dit allang doorgegeven hier op Tweakers, met besteldatum en het vinkje bij "Ja, de winkel mag contact met mij opnemen".
Dit wordt toch ook doorgegeven aan de shop. Hoe is het mogelijk dat dit zo loopt? Ik begrijp hier werkelijk waar niets van. Knulligheid ten top...

Edit2:
En daarna wordt het weer oorverdovend stil....

Edit3:
Inmiddels is de 1e bestelling geleverd en helemaal in orde.
Sales heeft het goed opgepakt en opgelost en een geste gedaan voor het ongemak. Prima.

Blijft overeind dat de systemen bij HP niet op niveau zijn, en dan druk ik me voorzichtig uit.

Nu nog de crediteringen afwachten...

Beste Albino,

Vervelend om te horen dat de service niet zo is als verwacht. Heb je voor mij een ordernummer dan kan ik onze klantenservice vragen om alles nog eens te checken en contact op te nemen over de verdere afhandeling.

HP Store team

Scorekaart voor HP Store