AlgemeenVanwege een eerdere bestelling die prima was uitgepakt opnieuw wat besteld. Net zoals de vorige keer is het bestelproces duidelijk en straightforward. De website is ook prima en duidelijk.
VerzendingJe wordt netjes op de hoogte gehouden en een 20 minuten van te voren gebeld dat de bezorgers eraan komen. Nette jongens en de oude producten zijn ook weer retour meegenomen.
KlantenserviceMaar dan, ze hebben heel mooi op de website staan dat ze aan de laagste prijsgarantie doen. Ik had hier besteld omdat het de vorige keer prima was bevallen, maar gooide het naderhand toch even door Google heen, en dan komen er ook wat prijsvergelijkingen langs. Gezien dat die op een andere website 50 euro goedkoper is, en dit aangekaart. Alle voorwaarden doorgelezen en aan allemaal wordt voldaan naar mijn inziens. Maar daar gingen ze niet in mee, ondanks dat aan alle voorwaarden wordt voldaan konden ze er niet in mee gaan want de inschrijving van het bedrijf was in Belgie. Hier wordt in de voorwaarden met geen woord over gerept, maar de stok om te slaan was gevonden. Nog wat heen en weer gemaild met de klantenservice, maar die begonnen daarna nog wat spijkers op laag water te zoeken dat ze niet altijd mee konden gaan en dat zij wel tot 4 hoog bezorgden en de andere partij niet. Het was vanaf het begin al duidelijk dat er geen beweging in zat en dit laat dan toch een wat wrange smaak achter, ondanks dat de rest prima in orde is. De tip om dan de "laagste prijsgarantie" voorwaarden aan te scherpen, is tot op heden niets mee gedaan.
Beste TTommie,
Bedankt voor je beoordeling!
Leuk om te lezen dat je vanwege het feit dat je tevreden was met de service opnieuw bij ons uit kwam in je zoektocht.
Het spijt ons om te lezen dat je onze laagsteprijsgarantie en de voorwaarden hiervan op deze manier hebt ervaren. Wij zijn erg coulant en proberen altijd voor onze klanten de beste prijs aan te bieden met de beste service. We waarderen natuurlijk je feedback over dit aspect van ons bestelproces, en zullen het meenemen in ons verbeteringsproces.
We hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.
Yasa van AO