AlgemeenEen aangepaste budget game pc besteld met zelf ingevoerde aanpassingen. Het is erg makkelijk op de website. De lage prijs komt met name door de eindkorting die je rechts bij de prijsberekening ziet. De onderdelen zelf zijn niet persé goedkoper dan op andere sites maar door die eindkorting dus wel. De computer is op tijd aangekomen. Hij ging niet aan. Opengemaakt en gekeken of ik gekke dingen zag. Toch ging het niet aan. Even gebeld. Meneer zei dat ik even alle aansluitingen goed moest drukken voor het geval tijdens het vervoer iets losjes is geraakt. En daar lag het inderdaad aan! Hij werkte gewoon nadat ik dat deed. De computer is super.
VerzendingEen kabel was tijdens transport blijkbaar wat losjes geraakt waardoor de computer niet aan ging maar dit werd telefonisch ook aangegeven en toen ik even alle aansluitingen vast heb gedrukt ging de computer gelukkig toch aan.
KlantenserviceWerd telefonisch goed geholpen toen de computer niet aan ging. Het probleem bleek gewoon aan iets te liggen dat een beetje losjes was geraakt en wat ik weer goed heb ingedrukt. De computer gaat dus weer gewoon aan.