Amazon.de

Betalen kan je altijd, maar dan verwacht je dat ze hun levering afspraken nakomen, dit deden ze twee maal in 1 week niet. Ik kan niet dag en nacht van het werk thuis blijven. Ik nam de eerste maal werkverlof en de tweede maal leveren ze 4 uur voor de afspraak, ik was net om boodschappen. Ik heb buiten wachten op pakjes ook nog een leven!!

Mail verkeer verklaart alles.

Sorry hoor, dit is KLINKKLARE onze.
Levertijd was voorzien rond 20 uur. Ik schikte me daar dus naar.
Denk je nu echt dat ik de ganse dag kan thuisblijven, jullie zeggen 20 uur, dus dan kom je niet langs om 16 uur!!!

En iedereen levert bij afwezigheid bij de buren af, ik kan niet wachten tot zaterdag, ik wil mijn pakket vroeger of ik doe nooit meer een bestelling bij Amazon.
Eerst vertraging, dus ook een dag dat ik voor niks verlof van het werk nam, en nu dit, ik vind dit echt ongehoord. Nog nooit voorgevallen en hier komen elke week 4 verschillende pakketten toe.

Dus ik verwachte mijn pakket vrijdag 16 november. Ik heb ook een deadline voor klanten.

Misnoegde groeten,

Ronny

Hallo Ronny,
We zijn je helaas misgelopen. Taxipost heeft vandaag geprobeerd je pakje af te leveren, maar wilde het niet onbeheerd achterlaten.
Kijk of je een bezorgbericht hebt ontvangen of neem contact op met Taxipost voor de volgende stappen.

Je pakket volgen

Adam Hall 87451 Pro C - Multicolor - 19'' LED...

Je kan niet antwoorden op hun e-mails. En dat is hedendaags ongehoord, dit is zeer klantonvriendelijk en zelf arrogant te noemen. Service van een bedrijft staat of valt met e-mail verkeer.

Scorekaart voor Amazon.de