AlgemeenHad recentelijk een i7-9700k besteld. Voorraad stond op "direct leverbaar". Na het plaatsen van de order werd ik vriendelijk verrast door "Verwachtte levertijd: 29 maart 2019"
...😅
Richey, 12 nov 11:59
Geen dank, ik wens u een hele fijne dag verder!
cagXZ, 12 nov 11:58
Bedankt voor uw moeite!
cagXZ, 12 nov 11:57
Dan hoop ik zo spoedig mogelijk een reactie te krijgen
cagXZ, 12 nov 11:57
Prima! Doen we dat
Richey, 12 nov 11:54
Ik heb een mail gestuurd naar de leverancier. Ik weet alleen niet wanneer ik antwoord krijg, dus ik kan u ook een mail sturen zodra ik een reactie krijg.
cagXZ, 12 nov 11:47
Hartelijk bedankt! Ik kijk er naar uit!
Richey, 12 nov 11:47
Ik ben het even voor u aan het nakijken, mijn excuus dat ik niet eerder heb gereageerd. Ik kom zo snel mogelijk met een antwoord!:)
cagXZ, 12 nov 11:46
Hallo?
cagXZ, 12 nov 11:41
Zelfs nu staat er op de productpagina '26 november'
cagXZ, 12 nov 11:40
In uw voorraad bleek het nog leverbaar te zijn?
cagXZ, 12 nov 11:40
21-03? Is dat niet wat lang?
Richey, 12 nov 11:39
Goedendag, wij verwachten dat wij uw product 21-03-2019 verzenden. Dit is echter geen garantie.
cagXZ, 12 nov 11:38
Status order 1947236
Precies vandaag op 15 november stopte mijn geduld en heb ik nogmaals een inquiry gevraagd omdat er nu op hun productpage het volgende stond:
C.Gul, 15 nov 13:24
Graag
Alex, 15 nov 13:24
Ik ga ons magazijn vragen de order voor u te annuleren, zodra ik een bevestiging heb stuur ik u het antwoord per e-mail.
C.Gul, 15 nov 13:23
Zou mijn order dan geannuleerd kunnen worden?
Alex, 15 nov 13:21
Nee helaas niet ik vermoed dat dat nog wel even gaat duren
C.Gul, 15 nov 13:20
Is er tenminste een duidelijke indicatie wanneer jullie het wel in voorraad krijgen? Want als ik daadwerkelijk tot maart moet gaan wachten, wil ik liever dat de order geannuleerd wordt
Alex, 15 nov 13:16
Dit staat foutief bij ons op de website ...we gaan dit zo snel mogelijk veranderen.
Het product is nu helaas niet op voorraad
Alex, 15 nov 13:13
Nee snap ik ik ga het even na voor u hoe het nu zit
cagXZ, 15 nov 13:12
Ik wacht met mijn tweakers review nadat ik geholpen ben maar ik ben er niet bepaald vrolijk over
cagXZ, 15 nov 13:11
Alsof je een beetje in de maling word genomen
Terwijl er bij mijn order staat maart 2019
levertijd: 1 werkdag
cagXZ, 15 nov 13:11
Vraag ik mij nu af, waarom staat er op de product pagina
cagXZ, 15 nov 13:10
Beste Alex, voordat ik krijg te horen dat het nog nagevraagd moet worden bij de leverancier (wat de vorige centralpoint medewerker tegen mij zei)
Alex, 15 nov 13:10
Bedankt voor het wachten. Ik ga het even voor u nakijken.
cagXZ, 15 nov 13:09
Status order 1947236
Inmiddels was ik er klaar mee, order gecancelled.
Desondanks dat het nu nog steeds in voorraad is en direct leverbaar is, wilde ik het opnieuw proberen om puur te kijken of het verstuurd zou worden omdat ik het eerst voor 470 euro wist te aanschaffen voordat het werd opgekrikt naar 570.
Dat was mijn ervaring bij centralpoint. Ik raad de lezer zeker niet aan om daar te bestellen tenzij u bereid bent om belazerd te worden.
Geachte heer Gul, Beste Caglar,
Aan de voorraadstatus en leverinformatie omtrent uw product schort inderdaad het nodige. Dit is uiteraard niet zoals het hoort. Dat de processor later weer op voorraad is gekomen tegen een hogere prijs is natuurlijk extra vervelend. Uit coulance en begrip voor het ongenoegen wil ik u aanbieden, indien u dit nog wilt, de processor tegen de oorspronkelijke prijs bij ons aan te schaffen. U kunt per email naar david@centralpoint.nl uw eventuele wensen doorgeven.
Excuses voor het ongemak,
David Hombroek