Appelhoes

Screenprotector voor een Apple Watch 4 besteld bij appelhoes.nl van het merk techprotection glass watch. Product van zeer slechte kwaliteit.

binnen 24 uur levering

Ik heb 2x een screenprotector voor een Apple Watch 4 besteld bij appelhoes.nl van het merk techprotection glass watch. Deze zijn keurig op tijd geleverd. Echter is dit product van zeer slechte kwaliteit. Na het plaatsen van de protector werkt het scherm niet meer volledig. Daarnaast blijft de screenprotector niet goed zitten en kunt je de protector zonder moeite weer van de watch afhalen. Bij de geleverde producten zat geen gebruiksaanwijzing en als je zoekt op het internet en op de productnaam is er ook geen instructievideo te vinden van het product.

Ik heb bij Appelhoes aangeven dat ze een product verkopen met een zeer slechte kwaliteit. Uit de reactie van Appelhoes haal ik uit dat ze mijn bevindingen niet serieus nemen en geven alleen aan om de producten retour te sturen en dragen verder geen oplossing aan.

Scorekaart voor Appelhoes