AlgemeenRetourdeal wasmachine zou in nieuwstaat zijn, alleen de verpakking zou beschadigd zijn. Zoals de verkoper het zelf omschrijft: "Geen krasjes, deukjes of streepjes dus!"
Maar geleverde apparaat had een hele duidelijke kras en deuk.. de bezorger had deze zelf ook al opgemerkt.. Bezorging dus geweigerd zonder de vrachtwagen uit te zijn geweest.
Bestelling niet op de beloofde dag geleverd..zomaar een berichtje zonder uitleg dat het apparaat op maandag i.p.v. zaterdag geleverd zou gaan worden.
Klantenservice gebeld en de medewerker informeerde mij dat het pakket nog niet overhandigd was aan de distibuteur.. Duidelijk lag de fout dus bij bol.com
Hierna stuurde bol.com nog steeds berichten dat het op zaterdag geleverd zou gaan worden en de distibuteur stuurde berichten dat het maandag zou zijn.. heel verwarrend dus!
Positief was dat de bezorger meteen al vroeg of we wel wisten dat het apparaat beschadigd was.. dat was netjes van hem.
positief: Telefonisch snel te bereiken
Negatief: Geen fatsoenlijk excuus voor het feit dat een beschadigd product geleverd werd en geen andere oplossing of service dan dat het geld (als het goed is) binnen 5 dagen retour op mijn rekening zal staan..
Negatief: klantenservice gemaild zoals gevraagd in de reactie van bol.com op deze review. Automatische email gekregen dat ik binnen 24 een reactie zou krijgen en nu 3 dagen later nog steeds niets gehoord
Beste Flipwork
Jeetje, dit is zeker niet wat wenselijk is als je een bestelling plaatst.
Als je je bestelnummer stuurt naar klantenservice@bol.com, refereert naar dit bericht, wordt er contact met je opgenomen.
Jolanda van bol.com