Wehkamp

Jarenlang heb ik Wehkamp gemeden omdat ze bijvoorbeeld preorders niet op tijd leverde en het veel gedoe was om je geld terug te krijgen. Inmiddels hebben ze de service echt enorm verbeterd! Telefoon wordt snel opgepakt en meestal wordt je goed geholpen, als er zaken mis gaan dan lossen ze het op, maar soms moet je er nog wel een beetje achteraan. Er is ook fraude gepleegd met een oud account van ons, ook dat is goed opgepakt, hoewel ik het vreemd vind dat er makkelijk iets duurs besteld kan worden en naar een of ander afhaalpunt gestuurd wat totaal niet bij je huisadres in de buurt is. Er zijn dus echt nog wel wat verbeterpuntjes, maar je merkt dat ze nu tenminste hun best voor je doen en je ook een waardebon geven als er een keer iets fout gaat. Daardoor hebben ze mij toch terug als klant. Contact via de email is helaas nog steeds erg matig, duurt lang en het antwoord is vaak onbevredigend, gelukkig meerdere opties voor contact.

Scorekaart voor Wehkamp