CAPS

SSD met external case aangeschaft voor uitbreiding van PS4 opslag. Helaas werkte de aangeschafte sharkoon case interface niet met de PS4 en ben ik voor een andere oplossing gegaan. De SSD met external case op basis van herroepingsrecht geretourneerd en netjes geld teruggestort gekregen.

Webshop en aankoop:
- Website voldoet; account aan te maken waarin bestelling terug zijn te vinden.
- Track & trace via PostNL.
- Alleen betaling via Ideal / Mister Cash.
- Product in goed beschermde transportverpakking geleverd.

Klantenservice:
- Retourbeleid onder marktniveau; zelf verzendkosten betalen bij beroep op herroeping.
- Retour procedure is alleen via telefoon en/of e-mail te initiëren, niet vanuit het aan te maken account.
- Telefonisch uitstekend bereikbaar en goed te woord gestaan.
- Snelle opvolging via e-mail.
- Geldbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangstbevestiging van retour teruggestort.

Zou ik nog een keer iets bij deze webshop bestellen?
Op basis van mijn ervaring met deze webshop zou ik in de toekomst zonder problemen producten bij deze webshop bestellen. Echter, meer risicovolle aankopen (daar waar ik zelf niet helemaal zeker over ben) zijn minder geschikt door het retourbeleid van de webshop. Ik kan me goed voorstellen dat de keuze voor een dergelijk beleid een bewuste positionering kan zijn ten aanzien dergelijke aankopen/aankopers.

Zie algemene toelichting

Zie algemene toelichting