AlgemeenNa wat twijfelen over producten van HP, toch de keuze gemaakt een laptop bij ze te kopen. De laptop is alleen nooit aangekomen. Klantenservice gesproken en die vertelt je alleen wat je wilt horen, zonder dat het iets helpt. Na mij een refund te bevestigen, adviseerden ze mij namelijk het nogmaals te proberen met een andere betaalmogelijkheid, maar ook hier geen laptop mee ontvangen. Tweemaal was de laptop gewoon verzonden met track & trace en al, maar HP gaf het oké niet voor de daadwerkelijke levering (torture als je beseft hoe hyped up je altijd bent als je op een pakket wacht). Bij het nogmaals spreken van de klantenservice werd de schuld verschoven naar een grote levering service met 3 letters. Onterecht, want deze doet alleen wat de opdrachtgever aangeeft en daarbij heb ik hierna gewoon producten van ze ontvangen van andere bedrijven. Dus niet alleen hebben ze mijn tijd enorm verspild met hun onwaarheden vanuit de klantenservice, maar ook 2 keer voor niets een groot bedrag afgeschreven, welke pas na een goede 2 weken zijn teruggestort. Als student had ik dit geld namelijk goed kunnen gebruiken voor andere laptop deals die destijds beschikbaar waren. Kan zijn dat ze het product niet wilde verzenden omdat de deal hen niet genoeg opbracht, maar wees daar dan eerlijk in vanaf de eerste keer en haal het direct offline ipv mijn tijd te verspillen. Kijk dus uit bij het bestellen bij HP; als je je product vanaf de 1e keer niet ontvangt, zou ik het gewoon laten gaan en een refund aanvragen.
VerzendingZie de algemene beoordeling voor een toelichting over de levering
KlantenserviceZie de algemene beoordeling voor een toelichting over de levering
Beste Ashifuah,
Vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze klantenservice, dit is absoluut niet hoe het hoort te zijn. Als je mij je ordernummer kan doorgeven kan ik uitzoeken hoe het kan dat je niet juist bent behandeld en voorkomen dat dit nog een keer gebeurt.
Met vriendelijke groet, HP Store team