bol

Bestelling was te laat, niet over geïnformeerd. Uiteindelijk order gecancelled door bol.com wegens "technische storing". Wordt wel gecompenseerd voor verlies pre-order bonus, maar geen idee hoeveel. Niet duidelijk wanneer ik hierover bericht krijg. Krijg geld teruggestort, maar duurt 3 dagen. Moet zelf maar weer opnieuw bestellen.

Order gecancelled door bol.com na "technische storing". Was al te laat, maar hier ben ik nooit over geïnformeerd.

Dame aan de telefoon was aardig, maar heeft te weinig middelen om echt te helpen. Heeft steeds anderen nodig die er dan vervolgens dagen voor nodig hebben om erop terug te komen (als dit al gebeurd). Kan op bijna geen enkele vraag antwoord geven, omdat ze de informatie niet heeft.

Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Mijn excuses voor het ongemak. Zou je een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com en verwijzen naar deze review? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet,
Imro