AlgemeenOp donderdag 18-10 in de avond een Apple Mini Displayport to DVI Adapter besteld. Op maandag nog niets ontvangen en een chat gestart. Op dinsdag kreeg ik bericht dat de chauffeur mijn woning niet zou kunnen bereiken omdat deze in de stijgers zou staan. Op Dinsdag een briefje in de bus door de chauffeur om een nieuwe afspraak te maken. (voor een artikel dat door de brievenbus past?)
Na inloggen op de site van de pakketdienst was het nummer van mijn pakket niet te bekend. Ik heb hierop gevraagd mijn artikel retour te halen en te crediteren.
Woensdag kreeg ik bericht dat het artikel retour gehaald ging worden van het transport bedrijf. Op 29-10 maar eens gevraagd waar mijn credit bleef. Er werd aangegeven dat deze de volgende dag verwacht werd.
Op dit moment heb ik het bedrag nog niet retour ontvangen op mijn rekening.
Een artikel wat door de brievenbus zou passen, wordt met een vervoerder verzonden waardoor ik thuis zou moeten zijn om dit in ontvangst te nemen,
KlantenserviceReacties via de chat zijn soms snel, soms een dag later pas.
Vorige week dinsdag netjes een bericht ontvangen dat er wat dingen mis gegaan waren en dat mijn credit zo spoedig mogelijk verwerkt zou worden. Woensdag stond het geld weer op mijn rekening
Beste El_Capino,
Vervelend om te horen dat je de service en levering van YourMacStore niet als positief hebt ervaren.
We maken voor onze leveringen gebruik van Mikropakket. Dit is een onderdeel van PostNL, die gespecialiseerd zijn in het veilig vervoeren van (duurdere electronica) pakketten. We maken hierbij geen onderscheid in het verschil tussen een iMac of een kabeltje, omdat we er zeker van willen zijn dat alles op een correcte manier wordt geleverd.
De credit is ondertussen overgemaakt.
Via deze weg willen we je onze excuses aanbieden voor de manier waarop alles is verlopen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst alsnog verwelkomen als klant.
Namens YourMacStore,
Max