AlgemeenPrima webshop, leveren erg snel (zeker met Prime) en veelal tegen zeer gunstige prijzen. De enige 2 nadelen zijn wmb dat sommige producten niet naar Nederland gestuurd kunnen worden, maar wel alsnog in je resultaten verschijnen. Daarnaast zijn de reviews meestal in het Duits, wat niet heel gek is op een Duitse site natuurlijk: maar toch. Verder is de klantenservice en het retourbeleid (en de afhandeling daarvan) uiterst goed en correct geregeld. Ben tevreden.
Over het algemeen heel erg goed en snel, maar helaas niet te voorspellen welke koerier wordt gebruikt. Ik heb zelf vanwege track & trace en de mogelijkheid pakketjes te verplaatsen PostNL, maar het komt voor dat je opeens DHL of, nog erger, DPD om je kiezen krijgt. Die leveren wel, maar de tracking is heel erg slecht. Al zou ik 0,50 extra moeten betalen om voor een bepaald product toch PostNL te krijgen ipv zo’n koerier, dan zou ik dat doen; maar op z’n minst een melding van te voren wie de koerier gaat zijn zou erg fijn zijn. Gelukkig is het meestal PostNL.
De verzending zelf is tot nu toe overigens op één uitzondering na op tijd of zelfs een dag eerder dan gegarandeerd verzonden, die ene uitzondering was vanwege een orkaan in de VS; dat was dus wel een goede reden om te laat te zijn. (Noot: wel is het afleveren soms later geweest dan gepland, maar dat is de koerier die niet kwam opdagen aan te rekenen, niet Amazon.)
Prima service. Reageren meestal binnen 1 tot 3 uur, maar sowieso eigenlijk altijd binnen een dag. Helpen graag en zijn vriendelijk. Omdat ook hier veel Duitsers zitten is het Engels niet altijd geheel vlekkeloos, maar dat vormt verder geen belemmeringen.
Ook het retourbeleid is prima. 30 dagen en volledig geautomatiseerd