Algemeenik kan deze site alleen maar afraden, in mijn ervaring en die van een vriend van me zijn er artikelen simpelweg niet meegeleverd of kapot aangekomen. toen ik contact opnam is er vervolgens niets mee gedaan door het bedrijf, ook na meerdere mails en foto's van de kapotte artikelen het ik niks meer gehoord. er zijn meer dan genoeg anderen bedrijven die hetzelfde kunnen als computerbestel.nl en ik raad aan een andere te gebruiken als je je computer heel wil en je artikelen wil hebben.
Verzendinghet product kwam kapot aan en zonder het toetsenbord en muis dat ik erbij zou krijgen. hier heb meerdere mails en telefoontjes over gedaan en een paar maanden later is er nog niks van gekomen.
Klantenservicede klantenservice is waardeloos, na meerdere mails en gesprekken via de telefoon heb ik nog steeds geen oplossing voor mijn kapotte kast en niet geleverde toetsenbord en muis. ik heb fotos doorgestuurd en en vervolgens niks terug gehoord en als toen ik belde wisten ze er niks van af.
Beste NDR13,
Dank voor je review. Wij vinden de mening en ervaring van onze klanten enorm belangrijk en daarom willen we je ook bedanken voor het delen van jouw ervaring.
Wij proberen altijd onze zendingen met zorg en aandacht te verzenden. Het komt dan ook bijna nooit voor dat een zending voor of tijdens transport beschadigd raakt. Tevens zijn onze zendingen verzekerd voor schade. Mocht het toch voorkomen dat een zending beschadigd raakt dan kunnen we deze direct voor je herstellen.
Bij een beschadigde zending kun je een retour aanvraag indienen op onze site. Hierna zullen wij jouw computer zo spoedig mogelijk omruilen of repareren. Aangezien we aan de hand van jouw ervaring geen klant gegevens naar voren kunnen halen adviseren wij dan ook dat je een zelf een retour aanvraag indient op onze site.
Ook het niet geleverde toetsenbord en muis kijk ik graag even voor je na. Ook dit kun je aangeven bij je retour aanvraag.
Bij Computer-Bestel.nl staat de klant in alle redelijkheid voorop, we proberen altijd iedereen zo goed mogelijk te helpen met: een eerlijk advies, de beste Game Computers, de laagste prijs en een vlotte levering. Wij hopen dat we je alsnog kunnen helpen met je klacht zodat we ook van jouw een tevreden klant kunnen maken.
Johan van Computer-Bestel.nl