FOKA Superstore

Was al de hele week aan het uitzoeken welke tv ik moest nemen omdat mijn oude Philips kapot was. Parkeren voor de deur,vriendelijk personeel bij binnenkomst in de superstore Foka Rotterdam. Binnen een minuut aangesproken worden of ze konden helpen. Heb mijn verhaal en ervaringen gedaan over mijn zoektocht naar een nieuwe LCD tv en gevraagd waarom er veel verschil in de modellen van bv al 1 merk zit. Keurige uitleg mbv van het internet laten zien. Super goede en deskundige uitleg gehad over welke tv in mijn prijsklasse ik zou kunnen nemen. En ook waarom vooral niet een duurdere of juist goedkopere zou moeten doen. Wat een geweldige ervaring ten opzichte van de vele andere winkels waar ik al was geweest.(Noem de grote namen maar ff niet!).
Verkoper Quincy heeft mij boven verwachting goed geholpen, extra HDMI kabel erbij in een pakketprijs,en de prijs van de tv aangepast naar de scherpste prijs die er was. Kreeg zelfs mijn parkeerkosten terug. Wat een genot om hier te winkelen.

Mijn order bleek niet op voorraad te zijn in de winkel,maar kon opgehaald worden in het magazijn. was voor mij op de route dus verkoper belde gelijk dat ze de order klaar zouden zetten. Alles was geregeld binnen een paar minuutjes. Supergoed en op de goede manier.

Scorekaart voor FOKA Superstore