Amazon.de

Tot nu toe al meerdere bestellingen bij Amazon.de gedaan en tot op heden zeer tevreden. Enorme keuze, snelle verzending en vaak hele leuke aanbiedingen.
Ik koop met name PC-gerelateerde zaken bij Amazon, maar heb ook al huishoudelijke apparaten gekochten e.d.

Producten worden doorgaans altijd prima verpakt en de verzendingsdatum komt bijna altijd overeen met de voorraadindicatie op de website.

Van de ongeveer 20 pakketten die ik tot nu toe ontvangen hebt, hadden 2 pakket (naar mijn menig) iets te weinig beschermingsmateriaal in de doos, maar de producten waren nog in prima staat (medewerkers bij PostNL willen nog wel eens smijten met pakket, vandaar zou ik liever het zekere voor het onzekere nemen en producten extra goed verpakken).

De overige pakketten die ik tot nu toe ontvangen heb waren prima verpakt.

Ondanks dat ik reeds zo'n 20 bestellingen geplaatst heb, hoefde ik gelukkig maar 1x gebruik hoeven maken van de klantenservice. Ging om een simpele 20-euro headset die niet meer werkte.
Ik hoefde de headset niet retour te sturen en had binnen 2 dagen het geld weer op mijn bankrekening staan. Prima geregeld dus!

Scorekaart voor Amazon.de