AlgemeenWij zijn speciaal naar Rotterdam gegaan om te kijken naar een nieuwe tv, omdat de vorige tv kapot is gegaan. Ze hebben tevens de laagste prijsgarantie.
Ik twijfelde tussen een oled en qled tv en de afmeting 55 of 65 inch. Bij foka hebben ze LG oled en samsung qled boven elkaar hangen. Dat was erg handig om het verschil te zien! Dat hebben veel andere winkels niet.
Ook hebben ze 55 inch en 65 inch tv's naast elkaar staan. Dit was ook handig met kiezen.
Eigenlijk ontbrak alleen een bank, welke op een -x- afstand kan worden geschoven.
We zijn prima geholpen door een vriendelijke mensen.
Het verzenden ging prima. De doos is netjes in de gang gezet. Vooraf telefonisch contact gehad over de leverdatum en tijd. De doos is niet beschadigd. Kortom het was prima gegaan.
KlantenserviceIk had een vraag, waar de dame van de klantenservice geen besluit over kon nemen. Ook kon ik niet door worden verbonden met de winkel. Ik moest maar een mail sturen of naar de winkel gaan.
Ik had een muurbeugel gekocht bij de tv. Achteraf heb ik deze niet gebruikt, omdat ik mijn oude beugel kon gebruiken. De dame kon mij niet vertellen of het mogelijk is om de beugel later dan 14 dagen terug te brengen. Er zat niks anders op dan een ritje van uur naar Rotterdam. Het terugbrengen was verder prima gegaan.