ReplaceDirect.nl

Ik krijg dit bedrijf na bestelling niet meer te pakken, ik ga er inmiddels vanuit dat ze niet meer zullen leveren.

---
Update: op het moment dat ik dit bericht post krijg ik reactie via WhatsApp. De score is inmiddels aangepast van 1 naar 3. In mijn bestelproces is "iets misgegaan". Dat kan gebeuren, voor mij was dit niet fijn, maar het is uiteindelijk goed opgelost.

Twee weken geleden heb ik ze nog telefonisch gesproken met een vraag over de factuur. In de periode tussen het plaatsen van de bestelling en nu, 13 dagen later, heeft ReplaceDirect het telefoonbeleid veranderd. Inmiddels zijn ze alleen nog via WhatsApp en mail bereikbaar. Op WhatsApp geven ze echter aan: "vanwege aanhoudende drukte kan het zijn dat een reactie iets langer op zich laat wachten". Op hun zakelijke nummer krijg ik een automatisch bericht dat aangeeft dat ze gesloten zijn.

---
Update: ReplaceDirect heeft dezelfde dag nog via WhatsApp contact met me opgenomen. Ze stelden zelf voor de order te annuleren en het geld terug te storten. Het betaalde bedrag heb ik ook snel terug ontvangen, erg fijn. Ik heb de waardering opgehoogd van 1 naar 2; ik wil gewoon graag iemand kunnen spreken. Voor mij een reden om hier niet meer te bestellen.

Onze excuses voor de tijdelijke slechte bereikbaarheid. Momenteel zijn wij weer volop bereikbaar op whatsapp op nummer 088 088 66 00 en ook hebben wij de chat aanstaan. Kunt u ons via een van deze kanalen weer contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken wat de status is van uw bestelling.

Scorekaart voor ReplaceDirect.nl