AlgemeenHet zijn interessante tijden als consument van fotomateriaal. Enerzijds is het aanbod van camera's de laatste maanden uitgebreid met interessante nieuwe toestellen (denk maar aan de te verwachten SR1 van Panasonic of Nikon's eerste FF mirrorless). Anderzijds zijn er heel veel webshops die deze camera's aanbieden en vanzelfsprekend beloven ze allemaal service en kwaliteit. Kamera-express onderscheidt zich echter door niet alleen als webwinkel een groot aanbod te voorzien met een geactualiseerd overzicht van stock en voortdurende prijsaanpassingen. Ook gaat de fysieke winkel van Kamera-express (in Gent) dit aanvullen met een enorme klantgerichtheid en flexibiliteit. Ik ben een serietwijfelaar dus het geduld van het personeel is uniek. Tot slot is er, en dat vind ik bijzonder, ook een perfecte symbiose tussen de fysieke en virtuele winkel op het vlak van ondersteuning. Wanneer de fysieke winkel niet open is kan je makkelijk terecht bij de chat en vice versa. Kortom, een aanrader.
VerzendingNa de positieve ervaring met de winkel blijft dan nog de vraag wat ik na al dat opzoeken kocht? Wel de Fuji XT3 die licht genoeg is voor straatfotografie (zeker met de 23mm prime), een mooie sooc kwaliteit biedt én prijs/kwaliteit de FF alternatieven achter zich laat.
KlantenserviceHeel snel en accuraat!