123inkt.nl

Rommelige website maar relatief makkelijk om een bestelling te plaatsen. Snelle levering. Retourneren onder koop op afstand niet mogelijk.

Dag na bestelling ontvangen, prima verpakt in omdoos.

123inkt houdt zich niet aan de wet koop op afstand en ook niet aan de voorbeelden op haar eigen website.

Labelprinter besteld, ontvangen en aangesloten. Niet gebruikt want niet compatible met de laptop. Na een week e-mail contact met de klantenservice kregen we een retournummer. Ongebruikt in originele onbeschadigde verpakking retour gezonden. Geen 100% vergoeding van het aankoopbedrag wegens "waardevermindering", zonder enige toelichting waardoor.

Goedendag,

Goed dat u uw ervaringen via deze weg aan ons kenbaar maakt. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en bestelproces.

Uw feedback betreffende het retourneren van de labelprinter stellen wij enorm op prijs. Graag zoeken wij uit of wij hierin nog iets voor u kunnen betekenen. Hiervoor ontvangen wij graag via webcare@123inkt.nl uw postcode+huisnummer.

Uw e-mail zien wij graag tegemoet.

123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl