AlgemeenSetje JBL Reflect Mini 2 besteld. Volgende dag in huis. Helaas produceerde de oortjes goed merkbare ruis.
Die avond daarover contact opgenomen met de klantenservice via Facebook-chat. De oortjes kon ik terugsturen en ik kreeg een vervangend exemplaar, dezelfde avond nog verzonden en de volgende dag in huis.
Helaas had het vervangend exemplaar hetzelfde probleem. Hierop kon ik ook die terugsturen en heb ik het bestelbedrag retour gekregen. Daarop heeft bol.com - daar moest ik wel naar vragen - nog een andere set oortjes gesuggereerd die mij nu wel goed bevallen
Netjes op tijd bezorgd, verpakking had voor beide pakketjes helaas geen opvulling (spullen konden vrij bewegen/schudden)
KlantenserviceZie de korte toelichting. Slecht een érg klein verbeterpunt: men had zelf het initiatief kunnen starten voor een alternatieve productsuggestie. Hier moest ik naar vragen, waarna de vraag intern bij een productspecialist is neergelegd. Het antwoord van de productspecialist liet zo'n 2 dagen op zich wachten: dat had wel wat sneller gekund
Beste Etienno,
Fijn te lezen dat je in het algemeen tevreden over ons bent, op een klein minpuntje na dan.
Jolanda van bol.com
Beste Etienno,