Goedemorgen,
Dank u voor uw review. Uiteraard is het vervelend als u een zending verwacht en u deze niet op het moment ontvangt dat u wilde. Op het moment dat er iets mis gaat met bezorgen komt er best nog wel eens commentaar op GLS dat we met GLS versturen, maar dit hadden we ook toen we met postNL verstuurde. Wij horen dit ook van collega's die met DPD of DHL versturen enz. Overal waar gewerkt wordt gaat helaas wel eens iets mis en soms bent u zelf even niet thuis of net even achter buiten in de tuin op moment dat de bezorger aan de deur komt. Normaal zal de bezorger ook even bij de buren proberen dit af te geven maar niet alle buren willen zendingen aannemen.... Overigens als u echt niet met GLS verstuurd wilt hebben kunt u altijd even vragen of het mogelijk is om met een andere vervoerder te versturen, wij proberen altijd de wensen van de klant te respecteren.
Jammer dat u ons als shop in zijn geheel dan met 1 ster beoordeelt omdat de bezorging niet de 1e keer gelukt is. Gelukkig kunt u vandaag uw pakketje al ophalen bij de pakketshop, we wensen u veel plezier van uw aankoop.
M. van Rooij
HardwareWebwinkel.nl