GameKeySync

Het gaat hier om mijn allereerste bestelling bij GameKeySync. Op zoek naar een Xbox Live Gold membership bleken zij volgens de Pricewatch de goedkoopste te zijn.

Eerste indruk was niet heel positief want de website ziet er voor vandaag de dag wat chaotisch en niet enorm professioneel uit. Een modern design zoals bij diverse grotere webwinkels hoef je hier niet te verwachten.

De Shopreviews op Tweakers gaven mij vertrouwen aangezien die gewoon positief waren, maar toch neem ik het zekere voor het onzekere en besloot voor een creditcard betaling te gaan. Helaas kwamen daar bijkomende kosten bij, wat echt niet meer van deze tijd is, maar desondanks bleven ze de goedkoopste. En mij gedachte was dan ook: als dit goed gaat, durf ik de volgende keer iDEAL aan en dan heb ik die bijkomende kosten niet. Een verzekering voor deze eerste keer dus.

Een account aanmaken verliep vlekkeloos en daarna was de bestelling in no-time geplaatst. Omdat het om een digitale code per e-mail ging, was de verzending letterlijk binnen 2 minuten voor elkaar. Prima dus!

Enige ster aftrek geef ik vanwege de bijkomende creditcard kosten en de ietwat onverzorgde website.

Digitale verzending van de inwisselbare code voor Xbox Live Gold. Was binnen 2 minuten binnen en werkte probleemloos via Xbox.com (redeem code).

Scorekaart voor GameKeySync