CAPS

SiComputers heeft vaker mijn interesse gewekt met hun zeer voordelig geprijsde en volledige assortiment. Deze maal waren zij een van de weinigen die mijn moederbord aanboden op de tweakers pricewatch en dan ook nog de goedkoopste. Het betrof de https://tweakers.net/pric...orus-b450-i-pro-wifi.html

Op maandagavond om 22:45u heb ik hier mijn moederbord besteld. Kreeg keurig antwoord dat er een account was aangemaakt en dat mijn order was geplaatst met daarin een ordernummer en alle contactgegevens.

Op vrijdagochtend kreeg ik een email dat mijn bestelling de dag daarop klaar zou liggen op het afhaalpunt met in de mail een track en tracelink. Omdat ik nog meer bestellingen had geplaatst bij andere webwinkels kon ik hierdoor beter plannen wanneer ik de bestelling af kon halen. SiComputers is een van de winkels die je een afhaalpunt aanbiedt en dat is natuurlijk een extra.

De verpakking was dik in orde en de levertijd was ruim binnen de op de website vermelde levertermijn. Ik ga hier zeker nog vaker mijn produkten bestellen. Top Shop!

Scorekaart voor CAPS

Qshops