HP Store

HP Store, adverteert met zeer snelle levertijden. In ons geval, bij een bestelling van 2x HP Pavilion 15 laptops: "Op werkdagen voor 19:30 uur besteld, de volgende dag in huis".
Dit wordt niet waargemaakt. We wachten nu al een week. De status is al 5 dagen, dat de bestelling is overgedragen aan DHL en dat het pakket onderweg is. Verder geen info van HP en ook geen bericht van DHL; een track&trace code die niet herkend wordt bij DHL, geen leverdatum. HP Store is niet te bereiken om het probleem op te lossen.

***Review aangepast d.d. 27-9-2018: Ik heb de klantenservice toch kunnen bereiken. HP Store bleek een storing gehad te hebben, waardoor de verzendlabels niet het volledige adres bevatten. Inmiddels hebben we de laptops ontvangen.

*** Product is inmiddels geleverd; later dan gehoopt en beloofd, maar dat kwam door een technische storing bij HP Store. Nadat ik klantenservice wel had bereikt en de storing was opgelost, zijn de laptops alsnog snel geleverd.

Telefonisch is HP Store niet te bereiken en de mails worden wel door een callcenter in Spanje (@sellbytel.es) gelezen, maar niet beantwoord. Het is in 5 dagen nog niet gelukt om contact te krijgen met de klantenservice.

*** Aangepast d.d .27-9-2018: Na meerdere keren proberen toch contact gekregen met klantenservice via nummer 020-6551458. Tibor heeft mij goed te woord gestaan en het probleem uiteindelijk opgelost.
Wel jammer dat de algemene storing, waarbij verzendlabels fout waren geprint, op geen enkele manier is gecommuniceerd: niet per mail, niet als antwoord op mijn vragen, niet in het klantportaal en niet op de website.
Dat had een hoop onduidelijkheid voorkomen en klanttevredenheid en -vertrouwen flink kunnen verbeteren.

Hopelijk doet HP Store iets met deze opmerkingen.

Beste vd Poll.

Vervelend dat u hinder heeft gehad van de technische storing in onze logistieke afhandeling. We doen ons best om klanten zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen van eventuele vertragingen en proberen dit proces constant te verbeteren. Bedankt voor je feedback.

Met vriendelijke groet, HP Store team

Scorekaart voor HP Store