AlgemeenVoor de vakantie ben ik opzoek naar een Microsoft Surface Pro. Via de zoekfunctie heb ik meteen de tablet gevonden die ik zocht. Product was snel ter plekke, maar helaas was de dure tablet zeer slecht verpakt. Geen luchtkussens om eventuele stoten op te vangen. Het resultaat was tevens dat de tablet een beetje beschadigd was. Het magnesium frame om het scherm zat aan de bovenkant los, wat geen goed teken is. Schade kan helaas gebeuren, maar tot overmaat van ramp is het product ook nog uitverkocht. Dit geeft een zure nasmaak aan de verder geweldige webshop, gezien het niet de eerste keer is dat een product kapot aan komt.
Gelukkig heb ik nog enkele dagen voordat ik op vakantie ga en hoop nog op een passende oplossing.
Het pakketje kwam op afgesproken tijd aan, maar had ook zijn gevolgen. Een dure Microsoft Surface Pro zou je op zijn minst goed willen beschermen, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Gewoon los in een kartonnen doosje er omheen en hopen dat de tablet de verzending overleefd. Bij openen van de verpakking was al snel duidelijk dat het apparaat de nodige schade had opgelopen.
KlantenserviceEdit: Ben benaderd door Bol.com en ze hebben hun excuses aangeboden. Het probleem is keurig afgehandeld en heb compensatie gekregen voor alle problematiek. Klantenservice is iets waar Bol.com zeker in uitblinkt!
Beste Roland_gg
Wat ontzettend jammer dat de tablet beschadigd is aangekomen bij je. Dergelijke artikelen zullen inderdaad goed verpakt moeten zijn. Heb je hierover al contact opgenomen met de klantenservice? Zo niet, dan kun je een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en refereren aan deze review. Je mail zal dan naar mij worden doorgestuurd.
Groeten,
Manon van bol.com