AlgemeenNa uren websites te hebben vergeleken, waren de prijzen van foka superstore online de beste die je maar kon vinden, en dit scheelt toch soms weer zo'n 40 a 6 0euro tussen verschillende webstore's. Foka heeft een zeer ruim aanbod en makkelijke manier van bestellen waardoor het zo geregeld is, ze leveren zelfs het joekel van een pakket bij je thuis gratis, dat is voor mij goede service.
VerzendingIk heb de bestelling heel vroeg besteld, en kreeg in de middag al een telefoontje over wanneer en hoe laat ik mijn 4k Tv de volgende dag wilde ontvangen, dit kwam goed uit want ik had in de middag een gaatje van 2 tot 5 en hierin werd het pakket keurig thuis bezorgd door een andere leverancier van Foka, geweldig hoe foka dit regelt voor de klanten !
KlantenserviceIk wilde graag weten wat ik allemaal wel en niet met de tv mocht doen voordat ik deze ging testen, de meeste en ik ook dus lezen niet het kaartje op de doos met de antwoorden, dus heeft de klantenservice met ondanks dat zeer prettig verteld wat, ik wel en niet mag doen en dat heeft me geholpen om de juiste tv uit te zoeken want ik ben super blij met mijn aankoop en alles eromheen.