AlgemeenSpel gepre-orderd. Communicatie gekregen waarin wordt aangegeven dat het spel op z'n laatst op de dag van de release op de deurmat ligt. Dag van release om 12:00 een mailtje dat het spel verzonden wordt en morgen binnen komt. Na aangeven dat dat niet was wat gecommuniceerd wordt nog te horen gekregen dat het Sony's schuld is omdat er een embargo op de verkoop lag... Natuurlijk. Dan zou toch niemand meer pre-orderen?
VerzendingSpider-man besteld. Wel vaker een spel gepre-orderd, en altijd het spel op de dag van de release in de bus gekregen. Bij GamePlanetXL ook de melding gekregen dat het spel uiterlijk op de releasedatum in de bus zou liggen. Vandaag is de release en krijg ik de melding dat het spel morgen binnen komt omdat het vandaag pas verkocht mag worden.
KlantenserviceSnelle communicatie.
Edit naar aanleiding van de reactie van GamePlanetXL hieronder: Embargo leuk en aardig, maar andere webwinkels hebben dit embargo niet gehad? Het is normaal dat een pre-order niet op de dag van release bij kopers mag worden bezorgd? Vanuit Sony, zoals in uw mail werd verondersteld? En embargo op verkopen? Pre-orders reeds laten betalen is ook verkopen... Ik denk dat er in de communicatie iets mis gaat binnen uw bedrijf, want ik kan me voorstellen dat er een embargo ligt op het fysiek verkopen i.t.t. het op tijd verzenden van een spel onder embargo, want dat zou online pre-orders echt de das om doen, en dat weet Sony net zo goed.
Beste HellFury,
Zoals ik u in uw email al schreef is het vervelend voor u dat de game niet op release dag bij u binnen is. Echter heeft dit te maken met specifiek deze game. Dit is letterlijk de informatie die wij hebben meekregen en in de geschiedenis van het bedrijf waar we zaken mee doen is het slechts een aantal keer voorgekomen dat een titel volgens hun een ''embargo"' heeft.
We zijn de regels strikt nagekomen die onze leverancier van deze game aan ons heeft gesteld en uitdrukkelijk niet wilde dat de game voor de release datum verkocht zou worden. Wanneer we de mogelijkheid zouden hebben u dit eerder mede te delen hadden we dit uiteraard gedaan.
De game is, zoals u mede gedeeld is middels de verzendbevestiging, vandaag verzonden en moet normaliter morgen bij u in de brievenbus liggen.
Met vriendelijke groeten,
GamePlanetXL