4Launch

Bestelling verliep prima, niks bijzonders om boven het maaiveld uit te steken.

Verzending verliep prima, niks bijzonders om boven het maaiveld uit te steken.

Klantenservice is ronduit belabberd. Mijn smartphone vertoonde problemen m.b.t. oververhitten tijdens regulier gebruik, denk hierbij aan het maken van een foto en die gelijk bewerken om hem vervolgens te kunnen versturen middels mail/whatsapp/telegram/you name it. Hierop heb ik contact opgenomen met de webshop om het toestel aan te bieden ter reparatie nadat ik het scenario had uitgelegd. Het toestel is bij 4Launch aangekomen waarna een software update is uitgevoerd op het toestel, hierna zou het verholpen moeten zijn. Dat was helaas niet het geval, vervolgens is het toestel wederom naar 4Launch gegaan ter reparatie. Na 2(!) weken wachten kreeg ik het toestel terug met de mededeling dat het correct functioneerde en dat de medewerkers het probleem niet kregen gereproduceerd.

Hierop heb ik contact opgenomen met het merk van het toestel zelf die een nieuw exemplaar ter vervanging aanboden.

Dit was de eerste en gelijk de laatste keer dat ik iets bij 4Launch heb besteld!

Het is erg jammer om te horen dat je een negatieve ervaring gehad hebt met onze RMA-service. Het is natuurlijk nooit de bedoeling om een kapot product zomaar retour te sturen. Daarom zou ik je vriendelijk verzoeken om ons het RMA nummer te verstrekken zodat er een onderzoek kan starten wat er precies gebeurt is. Als je een chat opent op onze website met jouw gebruikersnaam erin dan zal ik je te woord staan. We kijken graag met je naar een passende oplossing.

Scorekaart voor 4Launch