AlgemeenAlgehele indruk is voldoende. De bestelling plaatsen ging gemakkelijk. Ook het contact met de klantenservice was goed. Waar ik me echter flink aan stoorde was het feit dat op de website een levertijd van gemiddeld 5 werkdagen wordt vermeld voor een op maat gemaakte iMac. Toen ik echter na ruim een week contact opname werd mij leuk verteld dat ik er vanuit moest gaan minimaal 2 weken geduld te hebben. Later heb ik nog een keer contact gehad met iemand anders van de klantenservice, die dit ook aangaf. Uiteindelijk de iMac na 3 weken ontvangen. Mijn advies is dus: geef een eerlijk indicatie op de website, dat voorkomt verkeerde verwachtingen.
VerzendingZie mijn vorige toelichting, de indicatie van de levertijd van een op maat gemaakte iMac is totaal niet realistisch.
KlantenserviceIk heb 2x contact gehad met de klantenservice, dit verliep prima.
Beste mvhorssen,
Bedankt voor je review & feedback. Goed om te horen dat het plaatsen van de bestelling makkelijk was en onze klantenservice je goed te woord heeft gestaan.
We zijn op het moment hard bezig om de informatieverstrekking rondom openstaande bestellingen te verbeteren. Helaas is de door jou bestelde iMac net een uitzondering geweest, waardoor we de indicatie die we communiceren helaas niet hebben kunnen waarmaken.
Natuurlijk hopen we je in de toekomst weer te verwelkomen als klant, zodat we je kunnen bewijzen dat de indicatie wel realistisch is ;-)
Namens YourMacStore,
Met vriendelijke groeten,