My Media Center

Ik was op zoek naar een 2de Qnap TS-863u met 6x WD Red Pro 6TB schijven welke ik snel geleverd wilde hebben i.v.m. een deadline.
Uiteraard heb ik via tweakers pricewatch even gechecked wie deze allemaal konden leveren. My Media Center was goedkoop en konden volgens hun website uit voorraad leveren.
Ik heb voor alle zekerheid d.m.v. de chat functionaliteit op de website even nagevraagd of ze hem dezelfde dag nog konden verzenden en dat bleek het geval. Heb tevens een kleine pakket korting gekregen. Alle beetjes zijn meegenomen toch?

De levering vond de volgende dag plaats zoals verwacht en ik kon gelijk aan de slag. Na de installatie gaf de Qnap een warning, dat 2 van de 6 schijven niet naar verwachting zouden functioneren en I/O problemen hadden.

Voor de defecte schijven heb ik een Ticket ingeschoten via de website. De ticket werd snel opgepakt. Wat ik erg top vond is dat Freek meteen 2 extra schijven vooruit heeft gestuurd zodat ik met de QNAP snel aan de gang kon. Er was immers spoed bij. Voor de defecte schijven is tevens een retour/verzend labels aangemaakt. Top Service, zo heb ik het nog nooit meegemaakt. Bij een concurrent heb ik een schijf eerst terug moeten sturen en na ong 2 weken pas een vervangende ontvangen.

Scorekaart voor My Media Center