AlgemeenNieuwe telefoon (Sony XZ1compact) besteld via MidiMedia. De webshop had de meest gunstige prijs ten opzichte van de concurrentie. Pakketje werd de volgende dag (zoals beloofd) geleverd bij een PostNL afhaalpunt. Over het algemeen was de shopervaring prima, echter kon de verpakking wel wat beter. Het product zat los in een kartonnen doosje zonder enige vorm van 'padding', daarnaast was het product zelf niet geseald (het doosje van de telefoon kon opengemaakt worden zonder eerst een stikker of plasticfolie te hoeven verwijderen). Daartegenover staat wel dat het pakketje kosteloos en verzekerd verzonden werd.
Het toestel zelf was in prima staat. De handleidingen waren in het Pools (wat de lage prijs kan verklaren), maar aangezien ik die toch nooit al te aandachtig bestudeer was dit voor mij geen probleem. Daarnaast zijn deze online te vinden in andere talen voor de liefhebbers.
Over het algemeen dus een prima ervaring.
Voldoende, maar de verpakking kon beter door het product beter te beschermen d.m.v. bubbelfolie of andere vorm van 'padding'. Pluspunten zijn dat de verzending verzekerd en kosteloos is.