Beste Hille,
Dank je voor je review. Klachten over een meerprijs voor zaterdaglevering moet je voor bij PostNL zijn, € 6,95 + 21% BTW is het bedrag wat wij er voor betalen en wat de klant dan uiteindelijk betaald, daar zit niets bovenop, verzendkosten zijn geen verdienmodel.
We hebben je op vrijdag gemaild dat er niet voldoende voorraad was van het door jou bestelde product. We hebben je een alternatief geboden zodat je zaterdag nog aan de slag zou kunnen gaan, wij gaan van uit dat mensen die via internet bestellen ook via internet bereikbaar zijn! Helaas heb je hier pas zaterdag op gereageerd en hebben we dit dan ook maandag voor je kunnen uitvoeren. We hebben de teveel betaalde kosten voor de zaterdaglevering verrekend met de uitgekozen alternatieve producten, daarnaast hebben we je uiteindelijk nog een korting doorberekend om op hetzelfde betaalde bedrag uit te komen.
Jammer dat je hier niets over schrijft en dat je het blijkbaar geen passende oplossing vind en dat je beoordeling dan meteen op 1 ster uit komt. Ik ben benieuwd hoeveel sterren je gaat geven als er niets geleverd wordt? ;-)
M. van Rooij
HardwareWebwinkel.nl