bol

Proces is makkelijk en verloopt erg snel en soepel. Betaling is handig door verschillende mogelijke betaalwijzes

Ik heb gekozen voor avondlevering, dezelfde avond. Hiervoor extra betaald en cadeauservice. Eenmaal s avonds krijg ik de melding dat het pakketje vertraagd is en de volgende avond geleverd zou worden. Dit terwijl ik het pakketje de volgende dag nodig zou hebben. Uiteindelijk werd het pakketje zelfs 2 avonden later geleverd.

Klantenservice van zowel PostNL als bol.com gebeld maar werd niks verder geholpen. Via trustpilot een review geschreven en kreeg de reactie: je hebt inmiddels bericht gehad, het komt goed. Nou ik weet niet wat voor een onnozel persoon er daar op de klantenservice zat. Maar als het pakket 2 dagen te laat geleverd wordt moet Bol.com zich achter de oren krabben en een klant helpen. Niet zeggen: het komt goed.

Beste BasRuijsch,

Bedankt voor je review. Mijn excuses voor de te late levering. Wij zullen je feedback meenemen.

Vriendelijke groet,
Imro