FOKA Superstore

Na 6 jaar waren wij wel weer toe aan een nieuwe tv vonden wij zelf. Na wat speurwerk op het internet uitgekomen op foka.nl

Overzichtelijke website zonder te veel technische termen uitgelegd wat het product inhoud. Na alles te hebben gelezen betreft het ons nog het tv beeld met eigen ogen te gaan bewonderen.
Met 7 dagen in de week openingstijden kon dit direct de volgende dag (zondag voor ons) In de winkel zijn wij netjes geholpen, niet opdringerig maar er is geluisterd en onze vragen zijn helder beantwoord waardoor wij tot een keuze zijn gekomen.
Het is de LG Oled van 55 inch geworden. Een prima upgrade en een mooie prijs wat ook binnen ons budget past.

Voor ons is Foka nu een winkel geworden waar wij graag nog eens langs zullen komen en wij zullen dit in onze omgeving andere aanbevelen.

TV was voorradig maar het is een groot apparaat wat ook in een groot doos komt. Het was voor ons niet makkelijk om dit gelijk mee te nemen. Verkoper boodt ons aan voor gratis bezorging.

Zondag in de winkel besteld, maandag contact gehad met de bezorgservice. We hebben tijd afgesproken en dinsdag al bezorgd!

Maandag nog maar even gebeld met Foka, kijken of de bestelling wel goed was doorgekomen. Geen wachtijden of lange keuze menu's, werd direct geholpen. Via computer telefoon kon ik zelfs kiezen om terug gebeld te worden. Helemaal top!
Vriendelijke dame aan de telefoon wist mij te melden dat het telefoontje van de bezorging laat op de middag zal plaats vinden en dat is zo ook gebeurt.

Scorekaart voor FOKA Superstore