AlgemeenIk wilde een Sony A7 mark III kopen met een Samyang 35 mm lens en voor mij is de FOKA Superstore in Rotterdam het dichtstbij.
Omdat er ook sprake was van korting op accessoires, wilde ik er ook een battery grip bij kopen.. maar deze was niet op voorraad in het magazijn. De verkoper heeft gewoon via de factuur geregeld dat ik de korting kreeg en de batterij grip via de pakketpost naar mijn huis laten versturen. Dit pakket is vandaag (15 augustus 2018) binnengekomen op het afgesproken tijdstip.
Verder een goed gesprek gehad met de verkoper over de mogelijkheden van de Sony A7 mark III; duidelijk verstand van zaken wat mij betreft.
De motivatie om dit daadwerkelijk op te schrijven is de 3 jaar extra garantie op de produkten; maar dat neemt niet weg dat ik gewoon een goede ervaring had bij de FOKA in Rotterdam.
De op 10 augustus 2018 niet op voorraad zijnde componenten (een battery grip en een ND filter) werden later vanuit het magazijn met PostNL pakketpost verstuurd. En dit pakket is netjes op tijd afgeleverd.