Kamera Express België

Betalingsproces verloopt vlot en zoals het hoort. Snelle bevestiging van je betaling en de plaatsing van je order.

Ik heb mijn toestel niet laten leveren. Ik haal steeds mijn toestellen en accessoires af omdat ik de transportbedrijven niet vertrouw. Er wordt vaak met pakjes gegooid en met elektrische apparaten zoals fototoestellen haal ik ze liever zelf af. Echter dit afhalen verloopt steeds vlot. Omdat deze rubriek over verzending handelt en ik nog nooit hiervan gebruik heb gemaakt, geef ik slechts een voldoende omdat ik hier niet over kan oordelen.

Dit is reeds de tweede maal in 5 jaar tijd dat ik hier een fototoestel koop. Hun website is duidelijk en de bestelde producten zijn steeds volgens de aangegeven levertermijn geleverd. (Toestel via de website besteld maar zelf afgehaald in de winkel) In de winkel bij het afhalen zijn de verkopers vriendelijk en ze nemen alle tijd om bijkomende vragen te beantwoorden. Verder heb ik mijn fototoestellen hier steeds 20 % goedkoper kunnen kopen dan bij de concurrentie. Ik raad deze winkel zeker aan. Ik rij zelfs naar Antwerpen vanuit het verre Limburg om mijn fototoestellen en accessoires hier aan te kopen.

Scorekaart voor Kamera Express België