AlgemeenMaandag rond 11:00 in de ochtend een tv besteld. Helaas bleek direct al dat het dinsdag binnen kwam bij plattetv zelf ! Direct contact opgenomen en ik kreeg een HDMI kabel. Ik had geen haast maar het is natuurlijk wel vreemd : op de site staat immers " voor 18:00 besteld, morgen in huis" .
De HDMI kabel zat er overigens niet bij...
Op woensdag was er nog niets. Op donderdagavond om 20:58 kwam PostNL met de TV.
Via de livechat te woord gestaan maar men schoof alles af op PostNL. Sja, ik kies de koerier niet dus dat is echt een probleem van platteTV wat mij betreft.
De TV doet het , en is prima. Maar leveren op de dag dat het beloofd is , is er helaas niet bij
Zoals hierboven vermeld , de verzending is niet wat er beloofd word.
KlantenserviceVia de live chat is er direct contact, dat is positief. Maar ik zou bijvoorbeeld ook 15 EURO nog als tegemoet komen krijgen. Daar moest ik ze zelf aan herinneren met een kopie van de chat erbij.
Het geld is er nog niet al ga ik er vanuit dat dat goed komt.
Update : het geld is inderdaad overgemaakt maar de hdmi kabel is nooit aangekomen. Ook de reden van de vertraging is dubieus : in eerste instantie werd namelijk gezegd dat de tv uit de voorraad naar de verzendlocatie gestuurd moest worden.,,.
Beste heer/mevrouw,
Uiteraard begrijpen we dat het ontzettend vervelend is dat u langer dient te wachten op de bestelde TV doordat er een vertraging ontstaan is, onze welgemeende excuses hiervoor!
Natuurlijk zijn wij diegene die de keuze maken voor deze vervoerder maar PostNL levert in 99,99% van de gevallen gewoon de volgende dag uit, helaas kunnen wij op voorhand niet inzien dat dit net bij u niet goed gaat.
Inmiddels hebben we per mail contact gehad over het nog te retour betalen bedrag en heb ik u laten weten dit direct voor u te regelen, deze betaling is binnen 3 werkdagen weer retour op de rekening waarmee u betaalt heeft,
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een hele fijn dag toe.
Tim
PlatteTV.nl