AlgemeenNa mijn beslissing om een nieuwe soundbar te kopen ben ik bij deze winkel terecht gekomen omdat ze de laagste prijsaanbieding hadden. Aangezien het product dan nog een keer een zomerdeal had (ik wist niet wat daar de bedoeling van was, maar na een verhelderende chat met een medewerker werd me dat duidelijk) kreeg ik nog een keer een supplementaire korting. Dat was een aangename verassing om het product dat bij andere websites duurder was dan nog een keer een extra korting gegeven werd. Ik heb niet lang getwijfeld en meteen een besteling geplaatst, daarbij heel goed geholpen door de vriendelijke mens aan de andere kant van de computer tijdens onze chatsessie. Komt daarbij nog dat de levering werd uitgevoerd zoals beloofd werd. 1 Dag later kon ik genieten van mijn nieuwe aankoop. Alles keurig en binnen de afgesproken termijn geleverd. Al bij al een uitstekende service van deze winkel. Belgen, niet getalmd dus.... deze winkel doet werkelijk wat ze op hun website belooft.
VerzendingZoals beloofd werd het artikel naar Belgie verstuurd binnen de aangekondigde termijn. De dag na aankoop werd het produkt heel goed verpakt trouwens door postNL tot aan mijn voordeur gebracht.
KlantenserviceKlantenservice heel correct. Chat wordt binnen de minuut beantwoord en er wordt daadwerkelijk meegedacht door de verkoper. Geen algemeen advies en dan "trek uw plan", maar daadwerkelijk doorsturen van links en dergelijke .. Heel professionele service.