HelloTV

Al enige weken aan het zoeken naar een nieuwe tv. Bij plattetv de artikelen gevonden die ik wilde hebben. Ging om een samsung qled, subwoofer en soundbar. Verlengde garantie etc. Op de site netjes de optie om een zomerdeal te krijgen en binnen 30 minuten antwoord. Na 3 uur wachten nog geen antwoord.

Toen maar besloten de chat te openen, die werd zo snel geopend met een lap tekst dat het copypaste werk moest zijn.

Er was geen deal mogelijk want zij waren de goedkoopste aanbieder van alle producten. Zet dan ten eerste de optie er niet bij maar ok, ik snap de redenering.

Vertel ik dat bol.com de soundbar goedkoper heeft en foka de televisie. Krijg ik een mail terug dat zij geen officiele dealer zijn.

Heb ze daarop bedankt en dat ik dan wel verder zoek. Bleef ik bestookt worden met kieskeurig keurmerken, dat ik de foute keus maak.

Nee ik ben niet gediend van het zwartmaken van andere bedrijven en dan zeker een foka die hogere cijfers scoort dan plattetv.

Ik zie ook veel positieve reacties op plattetv maar dit vind ik een lage manier van bedrijfsvoering. Bij deze de nagatieve review.

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te vernemen dat we samen niet tot een goede aanbieding kunnen komen, dat zien we uiteraard liever anders!

Zou u mij via een mailtje naar orderdesk@plattetv.nl even willen laten weten om welk product het gaat? Ik kijk graag of we alsnog samen tot iets moois kunnen komen!

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl