AMMS Electronics

AMMS Electronics heeft een overzichtelijke en een prettige website. Alle artikelen zijn goed gesommeerd en dus heel makkelijk te vinden. De prijzen zijn scherp en meestal een stuk goedkoper vergeleken met andere sites.

Ik heb enige tijd geleden een WD harde schijf besteld. Op de dag van bestelling heb ik een email ontvangen dat het product verpakt en verzonden is. De volgende dag had ik het in huis en was keurig en degelijk verpakt. De schijf begon na een week kuren te vertonen. Ik heb gelijk contact opgenomen met het bedrijf. Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen toen. De schijf kon ik zonder problemen retourneren en kreeg daarna een nieuwe opgestuurd.

De klantenservice heeft mijn klacht spoedig en professioneel afgehandeld en daar was ik heel blij mee.
AMMS Electronics weet wat kwaliteit en service inhoud. Het is een topwinkel! Zeker een aanrader om bestellingen bij deze webshop te plaatsen.

Scorekaart voor AMMS Electronics